2008-06-12: Cina utmanad tillbaka

Så det är väl bara att snällt svara :)

3 namn jag går under: Nånn, Y-Nånn, Vonsan

3 saker som skrämmer mig: Att förlora någon man tycker om, små trånga utrymmen där man kan bli inlåst *panik* och att komma försent till något viktigt.

3 saker som jag har på mig: Svarta kostymbyxor, randig tunika och mina älskade Lacoste skor.

3 sanningar: Ja älskar min Tomas, jag kan sova när som helst och var som helst *fniss* och jag ser nog mig själv som större och starkare än vad jag egentligen är *asg*.

3 saker jag verkligen vill ha: Ett hus, ett stall och två hundar.

3 bloggare jag utmanar: Nina, Acca och Carro!

2008-06-12: Utmanad

Belv utmanad av Nina så nu är det väl bara att anta utmaningen och fylla i:

För fem år sedan: Oj, vad svårt att komma ihåg! Jobbad extra på ICA under sommaren och slet som ett djur med långa arbetsdagar. Men man fick ju betalt ;-). Får fylla på mer när jag kommer på vad jag gjorde mer då.

För tre år sedan: För tre år sedan kom min och Tomas gudson William till världen, vi var upp till Boden på dop den sommaren och sov i en liten men mysig husvagn.

För ett år sedan: Hade precis fått fast tjänst på SSG och var så lycklig. Studierna var klara och jag och Tomas började söka lägenhet. Mina kompisar Johanna och Ulf hade nyligen gift sig och mamma fyllde 60år. Oj, vilken härlig sommar det var!

För tre månader sedan: Då hade jag precis varit hemma en vecka sedan Nokkes första besök i Uppsala. Kände väl för första gången att saker och ting började reda upp sig och jag hade fått svar på mina frågor och funderingar. Från denna dagen var mitt liv lite enklare igen och ryggsäcken lite lättare att bära.

Igår: Var iväg på ett kommittémöte i S-holm. Precis när jag var på väg till tåget ringde min chef (som också skulle med) och meddelade att hon hade fått magsjuka. Så jag fick åka iväg helt själv och hålla i mötet och bl.a. disskutera VP 2009. Men det gick jätte bra och var riktigt roligt och stimulerande.
Mamma fyllde även år igår så på kvällen var det tårta och mys hemma hos föräldrarna.

Idag: Idag har jag inte hunnit att göra så mycket än. Tog sovmorgon, då mötet igår var rätt krävande mentalt. Ikväll blir det en tur till min älskade Nokke och sedan ett styrketräningspass med Tomas, bröst o triceps idag.

Imorgon: Ska på budskapsträning via jobbet och träna på att bli intervjuad. Vi kommer att bli filmade och sedan föra disskusioner utifrån det. Ska bli super roligt och spännande. Sedan ska jag och Tomas till några kompisar och grilla på kvällen.

Så nu tycker jag att Cinis och Acca får ta och fylla i också! Så ska jag skriva klart min ikväll.

2008-06-12: Min fina födelsdagapressent!

Som jag skrev så fick jag ju en vippbro av Tomas när jag fyllde år! Här kommer ett par bilder på den, visst är den JÄTTE fin!!!
Även ett par bilder på entrepenaddäcket jag fick av en snäll man. Nu ska Tomas bygga ett golv på det och sedan så kan Nokke få leka med det hur mycket som helst.2008-06-04: Uppdaterar mer

Nu när tiden finns så passar jag på att uppdatera lite här. Morsdagshelgen spenderades i Ö-vik så jag kunde vaxa pappas (läses min *fnissar*) Passat. Den blev så himla fin *love*. På morsdag blev det picknick uppe på ett berg (som jag glömt namnet på) för att fira Tomas mamma Karin. Vi drack champange och åt en massa gott, hur mysigt som helst. Sedan bar det av hem till S-vall och fika hos min mamma, oj vad vi åt den dagen.
Här kommer lite bilder från den helgen, men även en bild på Volvon som blev vaxad för ett par veckor sedan.
2008-06-04: Uppsalaresen

Tänkte jag skulle uppdatera den senaste Uppsalaresan med lite bilder.
Anländer till kliniken, mitt i natten som vanligt, passar på att kolla vikten:


Väger 509kg! Nokkes lagade tand:
2008-06-03: Nygammla bilder!

Här kommer fler bilderna från kursen på Dalpraktiken:

2008-05-31: En dans bland maskrosor

Nu har det hänt en del och det var ju ett tag sedan jag uppdaterade här. Nokke mår toppen och blir rundare och rundare för varje dag. Hästarna har börjat få sova ute på nätterna och gå på bete på dagarna, de älskar verkligen det livet. I fredags fyllde jag år och fick så fina pressenter. Mina föräldrar, Tomas och hans föräldrar (Ernst och Karin) hade gått samman och gav mig en digital videokamera! JIPPIE vad glad jag blev, det blev en Panasonic NV-GS330. Av mín syster fick jag en jätte fin blus som kommer vara helt underbar nu i högsommarvärmen. Men det var inte klart med pressenter där utan Tomas hade en till överraskning på lur. Han hade under fler kvällar smugit iväg på sitt hemligaprojekt (som han kallade det) och det visade sig sedan vara en till pressent till mig. Och vad var det nu då som han hade gjort? Jo, världens finaste vippbro!!!
De hade ju en sådan på Dalpraktiken och jag bara ville ha en egen att träna Nokke på och vad gör inte Tomas då. Jo, han åker och köper virke och snickrar ihop en till mig tills jag fyller år. Jag blev så glad!!!
I alla fall så testade vi filmkameran i lördags när jag red och det blev super bra, Tomas fotade även samtidigt och bliderna blev supermysiga.
Så här kommer min och Nokkes sommardans bland maskrosor, jag är så lycklig för att han äntligen är frisk:
2008-05-13: Bilder!

Här kommer några av bilderna från kursen på Dalpraktiken:
(Fler bilder läggs ut allt eftersom under Intressen/PNH/Jag tränar)2008-05-09-11: Bilvaxning

Åkte till Ö-vik i helgen jag och Tomas. Vaxade bilen och gjorde den fin. På lördagen var vi på Friluftsmässan, men den var rätt tråkig. Det ända roliga var de fina hundarna i agillityn. Hemma var Nina gullig och tog hand om Nokkis och lät han beta gräs och såg till så att han åt sin mat, tack Nina du är min ängel!

2008-05-08: Leksaker

Idag inhandlades en pilatesboll, denna ska jag och Nokke använda i våra lekar. Få väl se om Nokke har mer talang för bollsport än vad jag har ;-).

2008-05-06-07: Tredje gången gillt

Så bar det av igen, tredje resan till Uppsala. Den 7:e maj kl. 12.30 hade vi tid för återbesök hos Torbjörn. Resan ner gick jätte bra, Nokke gick snällt på transporten och stod som ett ljus hela vägen ner. Väl nere passade jag på att väga Nokke, var helt säker på att han gått ned i vikt. Helgen på Dalpraktiken hade tagit lite på honom, allt var så spännande där så han hade inte tid att äta. Måste bara få tacka Åsa och Sigge här, de brydde sig verkligen om Nokke och gjorde allt för att han skulle sluta vanka runt i hagen och komma till ro. Andra natten fick han stå inne med deras äldre fux och detta var verkligen vad han behövde. I vilket fall, ställde Nokke på vågen och han vägde 509 kg! Alltså 8kg plus sedan förra gången, härligt.

På undersökningsdagen var jag jätte nervös. Det har ju fortsatt att rinna ur Nokkes näsa och jag var orolig för att det betydde att lagningen inte hållit. Men allt såg klasbra ut! Torbjörn sa att en häst med sådana slemhinnor i munhålan inte kan vara annat än frisk! Å, vad jag känner mig lättad nu. Nokke hade fina tänder och ett bra bett. Att det rinner ur näsan är nogot som han nog kommer att han kvar hela livet, på vissa hästar blir det så och är inget farligt eller något som de lider av. Nu kommer sommaren med bete vilket jag hoppas gör min Nokkis tjock som en tunna igen.
Jag hade en dröm om att få släppa ut Nokkis frisk och kry på betet och nu verkar det som den kommer att gå i uppfyllelse! Jag är så LYCKLIG!!!

På hemvägen lastades det ur på Tönnebro, Nokke fick äta lite gräs sedan plaskade vi runt lite i vattnet. När jag sedan lastade honom igen gick han raka vägen in, jätte duktig.
Även under denna resa var Rosa med, jag kommer aldrig kunna återgällda henne för allt hon gjort för oss, TACK! Såg även till att tacka Ove och Torbjörn för det de gjort för Nokke, de fick varsin flaska rött av det finare slagt. Även Viktoria och Christian fick en liten pressent för att vi fått sova där varje gång. Det var så roligt att få träffa Viktoria igen, synd bara att vi alltid missar Christian. Ska försöka se till att åka ner och hälsa på dem i sommar, utan häst *S*.

2008-05-04-06: PNH-kurs på Dalpraktiken / Examination Level 1

Den 2:a maj bar det av med full packning, häst och sambo till Dalpraktiken. Vi skulle gå en Level 2 kurs för Erika Furberg på lördagen och examinera Level 1 på fredagen. Och vi klarade det!!!
Så nu är vi godkända Level 1, hurra för oss *S*.

Lördagens kurs var mycket bra och givande och Nokke uppförde sig exemlapiskt. Vi hade ett markpass på förmiddagen där vi tränade en del nya tekninker. Lyckades även få Nokke att kliva upp på det stora traktordäcket och få upp hans energi i olika övningar.
På eftermiddagen var det ett ridpass. Här tränade vi på indirekta- och direkta tygeltag, sideways i trav, böjning och galoppfattningar. Hur roligt som helst!

Senare på kvällen fick jag lasta Rosas Jasmin. Mycket lärorikt. Vilken fin uppfstrad dam Rosa har. Det märks vad konsekvent nogrann träning åstadkommer. Kunnde använd minimala hjälper och hon lyssnade verkligen, vilken känsla.

På söndagen gjorde Erika en hästavläsning på Nokke. Jätte intressant att få se. Nokke har blivet en betydligt trevligare häst sedan vi började träna för Rosa och det syndes verkligen nu. I hemläxa fick vi att Nokke ska bli mer nyfiken, kunna fatta egna beslut och ställa fler frågor. Så nu är det en massa träning och lek som gäller.

Hade en toppen helg helt enkelt! Tror även Tomas hade det trevligt. Han var med och fotade alla dagarna och jag har nu hur mycket blider som helst. Lovar att lägga upp dem här så fort som möjligt, de måste bara bli färdigredigerade först. Tomas och jag har redan bokat in oss på lekhelegen den 22-24 augusti och bokat det lilla röda huset igen, som vi bodde i denna helg. Så himla mysigt, hade ett super gulligt hus helt för oss själva. Det blev verkligen en toppen minisemester denna helg.
Tack till alla på Dalpraktiken och Erika!

2008-05-01: Mini-buketräff *S*

Idag kom Iren (Totola på Buke) och hälsade på mig och Nokke i stallet. Iren utbildar sig inom KranioSakral terapi och var så gullig och gav Nokke en behandling. Iren rider akademiskt precis som mig och ska vara med på kursen för Birgitta Järnåker den 24 juli, tillsammans med mig och Nokke. Ska bli super roligt!

Efter Nokkes behandling passade vi på att rida lite. Nokke gick jätte fint för Iren, jag tyckte att de skulle prova att galoppera också men Iren tordes inte riktigt och lydig som han är Nokke så galopperar man ju inte om piloten inte törs även om dennes skänklar säger det *S*. Sedan passade även jag på att rida lite och Iren tog några foton på oss. Vet inte vad jag har gör med min sits på bilderna, har inga ursäkter *rodnar*
Efter avslutat ridpass var Nokke mycket nöjd med sig själv, detta brukar han vanligtvis visa genom att gnägga lite men idag SKREK han. Tror det berodde på behandligngen som Iren gav honom. Måste ha varit jätte skönt i hans kropp.

2008-04-26: Grattis Nokkis!

Idag fyller Nokke 20år, det ska firas med en massa morötter!

2008-04-25: Pimp my Ride

Det är precis vad jag har gjort *S*

2008-04-24: Lyckönskningar!

Nu har jag precis kört pappa till sjukhuset. Han ska idag göra en ögonoperation (bl.a. gråstarr). Jag håller min tummar att det går bra och att operationen blir lyckad. Ska hämta honom när det är klart så jag återkommer med hur det har gått.
______
Nu har jag varit och hämtat pappa, operationen gick bra och nu får vi hålla tummarna att han inte får så ont när bedövningen släppt.
Kramar till pappsen!

2008-04-23: Lånngtur

I måndags var det en långtur som gällde i stallet. Då Nina är i Umeå denna vecka så är jag dubbel-hästägare *S*. Min arbetskamrat men även vän, Hanna, följde med. Hon hade inte ridit på 10år och var nu jätte sugen. Hon red Nokkis och jag Ojiji. Det gick jätte bra, Nokke var snäll med Hanna och han blev så glad när han fick galoppera jättefort *S*. Vi var ute i 2h och vädret var underbart. Så nu längtar jag tills jag ska ut ikväll igen!

2008-04-23: Long live the 80's!

*Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.
*Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt.
*Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare.
*Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren.
*Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.
*Vi som samlade på allt - främst kapsyler.
*Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin.
*Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok".
*Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV.
*Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar.
*Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal.
*Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian.
*Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.
*Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen).
*Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen.
*Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar".
*Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan.
*Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten.
*Vi som spelade in musik på kasettband genom radion.
*Vi som drack Cuba Cola och Jaffa.
*Vi som läste OÄ i skolan.
*Vi som insåg att dagliga duschar och deodorant är en självklarhet.
*Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV.
*Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande.
*Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.
*Vi som fick fler finnar av Clearasil.
*Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten.
*Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.
*Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar.
*Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka.
*Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen.
*Vi som år Spirello och inte Twister.
*Vi som var de första i backen med snowboard.
*Vi som använde telefonkort och beeper innan mobilernas tid.
*Vi som vågade säga nej till droger men som tvekade vad gällde våld (kampanjen).
*Vi som hade föräldrar som inte helt förstod att varumärken betydde allt på skolgården.
*Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt.
*Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.
*Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio.
*Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal.
*Vi som käkade Raider och inte Twix!
*Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband.
*Vi som hade bänkar med lock på.
*Vi som gjorde fingerlekar med garn" såsom vaggan, eiffeltornet och fiskenätet.
*Vi som kunde ringa in och få chansen att spela Hugo i direktsändning (och tycka alla andra var så dåliga) för att vinna sega råttor av Sofi Propp.
*Vi som hade skateboards med bromskloss.
*Vi som vet hur man gör popcorn på spisen.
*Vi som fick lära oss att Pluto var en planet.


2008-04-21: Buke-träff

I lördags var jag på Buke-träff i Ö-vik (Skule), det var vi på det akademiska forumet som träffades. Det var jätte trevligt, många fina hästar och duktiga ryttare. Roligt var det även att få prova de andras hästar, alla lika fina. En jätte trevlig dag med ett stort kunskapsutbyte, god pizza och härliga bullar och saft. Vi höll till hemma hos AnnA_ (bukenamn) som hade ett underbart ridhus på gården, riktigt lyxit, jag blev så avundsjuk *suckar* Vi bestämde att försöka ha träff snart igen och då hos någon med en utebana. Ska se om jag kan lura ner dem till Sundsvall men tror att det blir svårt *S*.
Slänger in 2 bilder på Lusidors (bukenamn) fina arab Cebonita:2008-04-15: PNH-träning för Rosa

Tränade för Rosa Woxlin i lördags, tror vi höll på i nästan 3h. Om ni tycker det låter mycket så ska ni veta att den största delen av den tiden går åt till att träna och instruera mig. Så det är inte ett 3h långt träningspass för Nokke. Försökte ta oss igenom tasken för Level 1. Nokke började väl som vanligt med att försöka flytta lite på mig men med Rosas hjälp fick jag ordning på honom tillslut. Rosa är verkligen toppen att träna för, hon ger råd och kommer med komentarer hela tiden, jag lär mig alltid massor. Hela tiden nya instruktioner och hon är snabb på att rätta till när jag är på väg att göra något fel.
Sedan är det så bra att alltid kunna ringa henne om man kört fast med något eller inte vet hur man ska göra i en viss situvation.

Måste bara berätta en sak som hände under träning. Hade ställt Nokke framför en stubbe (sitter upp från den) och stod själv på andra sidan och pratade med Rosa. Skulle sedan sitta upp på Nokke igen och behövde då att han ställde sig bredvid stubben istället. Eftersom jag håller på att prata med Rosa och är lite tankspridd ber jag Nokke att gå rakt fram emot mig, istället för åt sidan. Nokke som har en stubbe framför hovarna tittar först på mig och tar sedan ett steg först upp på stubben och sedan över! Han gick alltså raktfram över stubben, precis som jag bad honom göra. Jag bara stod och gapade. Vad självklart detta borde vara egentligen, när komunikationen siter så gör han ju vad jag ber honom om, även om det hade varit enklare att gå runt stubben. *love*

2008-04-11: PNH-kurs för Erika Furberg

Nu är det bokat! Den 2-4maj åker jag, Tomas och Nokke till Dalpraktiken för att gå en kurs i Level 2 för Erika Furberg. Vi tänkte även försöka examinera Level 1 på fredagen, ska bli så spännande och roligt. Jag längtar massor! Extra roligt är det att Tomas kommer att följa med och även han bo där över helgen så jag lovar att ni kommer få se en hel massa bilder när vi kommer hem. Men först blir det lite träning med Rosa.

Glömde att berätta en sak om Uppsalaresan. Förr gången vi var där vägdes Nokke. Han vägde då 465kg. Ove tyckte att han var lite tunn och det håller jag med om. All sjukdom hade satt sina spår. När vi kom hem från Uppsala börjad våran comeback. Jag ökade på ridningen och Nokkes mängd lusern, här skulle det byggas muskler och skapas lite fett *S*. Fem veckor hade vi på oss fram till återbesöket som var nu den 9:e och mitt hopp var att Nokke skulle ha ökat några kilo.
Och några kilo blev det, hela 36st! Så nu har jag en häst som väger 501kg. Gissa hur skönt det kändes att få veta det ;-). Jag är så glad!

2008-04-11: Klippkort?

Så har jag, Tomas, Rosa och Nokke varit iväg till Uppsala igen. Denna gång för att träffa Torbjörn Lundström från DTV (djurtandvårdskliniken i Norrköping). Nokkes bihåleinflamation hade inte försvunnit sedan förra besöket så denna gång skulle Torbjörn göra lagningen.
Vi for från Sundsvall på eftermiddagen den 8:e och såg framför oss en resa på 5h, men det blev inte riktigt som vi tänkt. Strax efter Sundsvall började det snöa och det blev bara värre och värre (se bild nedan) och i och med det det gick det långsammare och långsammare. Tomas styrde ekipaget med säker hand och 02.30 rullade vi in på kliniken i Uppsala, alla lika trötta.
Vi fick veta att Nokke hade tid 09.30 och vi skyndade oss iväg för att hinna få några timmars sömn. Precis som förra gången var Viktoria och Christian så snälla och lät oss sova hos dem. De hade lämnat dörre olåst och vi smög in och lade oss i de färdig bäddade sängarna.

Morgonen kom och vi tvingade oss upp ur sängarna, vi han äta frukost med Viktoria innan hon for till jobbet och hennes underbara glada humör smittade av sig och morgonen blev lite lättare. Åkte iväg till kliniken och när vi kom dit hade de redan börjat med Nokke och hållit på i en timme ungefär och var nästan klara. Det var verkligen jätte skönt, vi skulle kunna komma hem i bra tid!
Förra lagningen satt kvar men tanden hade efter den behandlingen dött, det hade gjort att något (kommer inte ihåg exakt vad) hade slutat fungera som det skulle (något med kronan tror jag) och i och med det hade pulpalinjerna öppnat sig. Så nu var det nya hål igenom tanden. Inte konstigt att bihåleinflamationen hållit sig kvar.
Den gamla lagningen togs bort och ytterliggare 5 hål borrades i tanden, så totalt var där nu 7 hål. Dessa rotfylldes och förhoppningen är nu att detta ska ha fixat problemet. Jag känner mig lugn, Torbjörn ingav ett otroligt förtroende och yrkesskicklighet.

Efter att behandlingen var klar, fick Nokke vila av sig allt det lugnande han hade fått och vi andra gick och åt lunch. Sedan var det dags att hämta ut penicillinet från apoteket och betala för behandlingen och lasta och åka hem. Och jag säger bara det, tack till mitt underbara försäkringsbolag utan det hade jag blivit ruinerad, men nu när de går in och betalar allt så är det riktigit trevligt att åka till farbror veterinären *S*.
Med coaching från Rosa lastade jag denna gång min Nokke och han var riktigt duktig och sedan bar det av mot S-vall. På vägen hem gjorde vi dock ett stopp på Tönnebro där jag, håll i er nu!, lastade av Nokke! Rastade honom lite där, gick en runda i skogen och sedan lastade igen. Och denna gång var han SUPER duktig, lite instruktioner från Rosa och han gick snällt på. Vilken underbar känsla! Detta har varit lite utav en dröm för mig och nu har jag gjort det! JIPPIE! Sedan gick vi in på värdshuset och åt medans Nokke snällt stod kvar i transporten och väntade.
Nu kanske en del av er tycker att detta är något självklart, som inte är någon speciellt och definitift inget att jubla för. Men ni som känner mig och Nokke vet vilken milstolpe detta är för oss. Resten av resan hem gick som i ett lyckorus och mina medpassagerare stod snällt ut med den övertrötta lyckliga Yvonnen i bilen *S* som inte kunde vara tyst en endaste sekund.

Väl hemma var det en trött men lycklig Nokke som klev av transporten och det blev ett riktigt pusskalas i hagen när han väl fick komma ut till kompisarna. Så skönt att ha denna resa gjord och nu återstår bara ett återbesök den 7:e maj för att se att allt belv som det var tänkt och att lagningen håller. Och här måste jag gå in och berätta att det verkligen finns änglar. Torbjörn ville ha ett återbesök inom en månad, en tid med Torbjörn på Uppsala är det ett halvårs väntetid för. Torbjörn tyckte inte att vi skulle behöva åka hela vägen till Norrköping och därför tar han oss på sin lunch den 7:e!!! Vad ska man säga, det finns personer som verkligen har rätt jobb och detta bevisar han. Att offra sin lunch för att måna om en hästs välbefinnande. Jag är så tacksam för detta.

Så även efter denna resa vill jag avsluta med att tacka alla som gjort detta möjligt:
* Tomas för att han så snällt ställer upp i vårt och tort, kör Nokke, kliver upp tidigt på morgonen för att följa med till stallet så att jag kan ge Nokke penicillin och verkligen gör allt han kan för att lilla Nokkis ska få en changs att bli frisk.
* Till Rosa som gjort denna resa möjlig, utan dig hade detta aldrig gått. Jag är dig evigt tacksam, du är min ängel och jag kommer nog aldrig kunna återgällda detta, ovärdeligt!
* Till Ove Wattle som har gjort allt han kunnat för att göra Nokke frisk och fixade oss en tid hos Torbjörn och med sin yrkesskicklighet ingett förtroende och utfört sitt jobb med största nogranhet, jag är så imponerad och tacksam.
* Till Torbjörn för att han tog sig ann Nokke trots att han var fullbokad denna dag och fick återvända hem mycket senare än normalt och för att han kommer offra sin lunch den 7:e för att åter igen hjälpa oss. Kan inte med ord beskriva hur mycket detta betyder för oss.
* Slutligen vill jag även tacka alla min vänner, nära och kära, för alla uppmuntrande ord vi fått, erat stöd och engagemang i denna process att göra Nokke frisk. det käns så skönt att veta att ni bryr er om oss.
TACK ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastning vid Alltank, hemma och bild på "snöstormen" på vägen ner till Uppsala:


Tandlagning och trött Nokke (ser ni att han blivit rundare?):


Urlastning Tönnebro (bildbevis!) och promenad i skogen:


Lastning Tönnebro:


Söt häst ;-) :
>> Vidare till aktuella nyheter 2008 >>